Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan “Buitengebied, Noorderlicht 1”

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Son en Breugel maakt bekend dat de raad van de gemeente Son en Breugel op 21 december 2023 gewijzigd heeft vastgesteld het bestemmingsplan “Buitengebied, Noorderlicht 1” met het kenmerk NL.IMRO.0848.BP835BUITENGEBIED-VA01. Het bestemmingsplan beoogt het maken van een planologisch kader voor de uitbreiding van begraafplaats en uitvaartcentrum Wolfswinkel met een crematorium gelegen aan Noorderlicht 1.

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf donderdag 18 januari 2024 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Son en Breugel (tijdens openingstijden). Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via de website van de gemeente: www.sonenbreugel.nl of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan beroep worden ingesteld. Het beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak.

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Naar boven