Gecoördineerd besluit gewijzigde vaststelling bestemmingsplan “Son Zuid; Boslaan 63” met bijbehorende omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan “Son Zuid; Boslaan 63 (NL.IMRO.0848.BP107SONZUID-VA01) gewijzigd heeft vastgesteld. Dit besluit is genomen op 21 december 2023.

Het ontwerpbestemmingsplan “Son Zuid; Boslaan 63” heeft betrekking op de herontwikkeling van het perceel Boslaan 63 en betreft de voorgenomen realisatie van één vrijstaande woning en twaalf woonappartementen te Son en Breugel.

Bij besluit van 28 december 2023 heeft het college van burgemeester en wethouders de bijbehorende omgevingsvergunning nummer 08481507004 verleend. Hiermee wordt de realisatie van twaalf woonappartementen mogelijk gemaakt.

Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning liggen in de periode 18 januari 2024 tot en met woensdag 28 februari 2024 ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, 5691 AL Son en Breugel.

Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via overheid.nl of het omgevingsloket (voorheen www.ruimtelijkeplannen.nl).

Met de gelijktijdige terinzagelegging van het vastgestelde bestemmingsplan en de omgevingsvergunning, wordt toepassing gegeven aan de coördinatieregeling van paragraaf 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening. Hiermee is het mogelijk dat diverse procedures

gezamenlijk worden doorlopen. De gemeenteraad van Son en Breugel heeft hiervoor op 03 februari 2022 een besluit genomen. De bovengenoemde besluiten zijn als gevolg hiervan gecoördineerd behandeld en voorbereid.

U kunt beroep instellen tijdens de periode dat het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning ter inzage ligt.

Het beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien u beroep indient, kunt u tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak.

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag nadat de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Naar boven