Ontwerp-omgevingsvergunning ‘Ede, Rijksweg 45’

Zaaknummer 2023W0572

Inzage

U kunt de ontwerp-omgevingsvergunning ‘Ede, Rijksweg 45’ met buitenplanse afwijking (artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° Wabo) met nummer NL.IMRO.0228.PB2024EDEW0002-0201 en de daarbij behorende stukken van donderdag 4 juli tot en met woensdag 14 augustus (digitaal) inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer 14 0318.

 

Onder gerelateerde informatie op deze pagina vindt u een directe link naar het plan, hiermee wordt u doorgeleid naar de landelijke voorziening www.omgevingswet.overheid.nl waar u de omgevingsvergunning onder het kopje ‘regels op de kaart’ kunt inzien.

 

Gebied en gevolg

Aan de Rijksweg 45 in Ede is de vestiging van twee (aparte) bedrijven beoogd. Het gaat om een aannemersbedrijf en om een bouwbedrijf in bedrijfshallen inclusief kantoorgedeelte voor beide bedrijven. De huidige bebouwing is gesloopt en wordt vervangen door nieuwbouw

 

Zienswijze

Tijdens de inzageperiode kunt u een schriftelijke zienswijze over het plan sturen aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 9024, 6710 HM Ede. Het indienen van een elektronische inspraakreactie is alleen mogelijk via het webformulier ‘Zienswijze indienen’ op www.ede.nl/zienswijze. Het indienen van een inspraakreactie via een andere digitale manier, bijvoorbeeld per e-mail, is niet mogelijk. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven belt u het team Vergunningverlening van de Omgevingsdienst de Vallei, (088) 116 9900.

Naar boven