rijdraden boven spoor Hoorn

 

WERKZAAMHEDEN vervangen rijdraden

Het college heeft - door tussenkomsten van de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord - een verzoek ingediend om een ontheffing te verlenen ingevolge artikel 4:6, tweede lid van de Algemene Plaatselijke Verordening Hoorn (APV Hoorn). De ontheffing wordt aangevraagd ten behoeve van het vervangen van de rijdraden boven het spoor in Hoorn. De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd in de periode van zaterdag 10 februari 2024 tot en met zondag 11 februari 2024. Er kan, tijdens de uitvoering van de werkzaamheden sprake zijn van geringe geluidsoverlast. Na afweging van alle belangen heeft het college besloten het verzoek in te willigen, omdat het gemeenschaps- en veiligheidsbelang dit noodzakelijk maakt. Om de optredende geluidoverlast zo veel mogelijk te beperken hebben wij aan de ontheffing voorschriften verbonden. De bewoners en belanghebbenden die het aangaat, zullen hierover tijdig worden geïnformeerd.

 

Wilt u reageren?

Vanaf 11-01-2024 tot en met 7-02-2024 kunnen belanghebbenden bezwaar maken. Informatie over hoe u dit kunt doen vindt u onder het kopje ‘BEZWAARSCHRIFT’.

 

Het bezwaarschrift schorst niet de werking van het besluit waartegen het is gericht, tenzij bij of krachtens wettelijk voorschrift anders is bepaald. Belanghebbenden kunnen de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed gelet op de betrokken belangen dat vereist. Van de verzoeker wordt door de griffier een griffierecht geheven.

 

Naar boven