Besluitenlijst college 18 juni 2024 gemeente Oisterwijk

 

Het college heeft in de vergadering van 18 juni 2024 de volgende besluiten genomen:

 

Financieel kader fase 2 Den Domp/Mgr Bekkerplein

Het college heeft besloten om een richtinggevend financieel kader en aandachtspunten ter vaststelling voor te leggen aan de raad. Dit kader en de aandachtspunten zijn de uitkomst van de beraadslaging tijdens de raadsontmoeting op 5 juni 2024 en vormen het uitgangspunt voor de verdere planuitwerking in fase 2 van het project 'Herontwikkeling gemeenschapshuis Den Domp en Monseigneur Bekkersplein' in Haaren.

 

Voorbereidingskrediet fase 2 Den Domp/Mgr Bekkersplein

Het college heeft besloten om aan de raad voor te stellen een voorbereidingskrediet van € 250.000 beschikbaar te stellen voor de verdere uitvoering van fase 2 van het project Herontwikkeling Den Domp en Monseigneur Bekkersplein in Haaren. In deze fase worden een definitief ontwerp voor de nieuwbouw op het Monseigneur Bekkersplein en een inrichtingsplan voor de openbare ruimte opgesteld.

 

Tarief hulp bij het huishouden

Het college heeft besloten om op basis van een nieuw kostprijsonderzoek, per 1 juli 2024 in te stemmen met een nieuw uurtarief voor hulp bij het huishouden binnen de Wmo.

 

Raadsinformatiebrief Voortgang implementatie Omgevingswet

Het college heeft besloten om de raad op hoofdlijnen te informeren over de implementatie van de Omgevingswet die op 1 januari 2024 in werking is getreden.

 

Verlengen termijn realisatie bebouwing woningbouwkavel

Het college heeft d.d. 18 juni 2024 ingestemd met het verzoek van grondeigenaar om de realisatietermijn te verlengen met betrekking tot het bebouwen van een woningbouwkavel binnen plan Pannenschuur fase 2.

Naar boven