Kennisgeving voornemen tot onttrekken aan de openbaarheid van het pad 'Burelhul' in Radio Kootwijk - gemeente Apeldoorn

Burgemeester en wethouders van de gemeente Apeldoorn zijn voornemens om de toegangsweg tot de korte golf zendgebouwen C, D en E, in de volksmond bekend als Burelhul en in de wegenlegger opgenomen onder wegnummer 372,1 ‘Dabbelosepad’ als zijtak van wegnummer 372 ‘Dabbelosepad’ in noordwestelijke richting tot wegnummer 375 ‘Burelhul’, te onttrekken aan de openbaarheid.

Gegevens van de aanvraag:

 

Zaaknummer: 5060583

 

Datum ontwerpbesluit: 19 juni 2024

 

Stukken inzien en uw reactie geven

Het ontwerpbesluit is als bijlage toegevoegd aan deze kennisgeving. Wilt u het ontwerpbesluit liever fysiek inzien, neem dan contact op met mevrouw S. Wolleghem via s.wolleghem@apeldoorn.nl of bel hiervoor naar telefoonnummer 14 055. Vermeld daarbij het zaaknummer.

 

Ook kunt u uw reactie geven op het ontwerpbesluit. Reageren kan tot zes weken na de dag van publicatie. Uw reactie geven doet u door een zienswijze in te dienen. In de zienswijze geeft u duidelijk aan op welke onderdelen van het ontwerpbesluit u reageert.

 

Een zienswijze indienen kan schriftelijk en mondeling, op de volgende manieren:

 

  • Digitaal: vul het formulier in op onze website www.apeldoorn.nl/zienswijzeontwerpbesluitopenbareruimte (inloggen met DigiD). Vermeld in uw zienswijze ‘Zienswijze zaaknummer 5060583 onttrekking aan de openbaarheid van Burelhul’.

     

  • Schriftelijk: stuur uw zienswijze naar de Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Realisatie, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbesluit onttrekking openbaarheid Burelhul’. De zienswijze moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer en e-mailadres bevatten.

     

  • Mondeling: maak een afspraak met mevrouw S. Wolleghem, telefoonnummer 14 055.Vermeld bij uw reactie het zaaknummer.

     

 

Voorwaarde voor beroep

Dient u een zienswijze in? Dan kunt u tegen het definitieve besluit beroep aantekenen. Dient u geen zienswijze in tegen het ontwerpbesluit? Dan kunt u geen beroep indienen, tenzij u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet eerder kon reageren.

 

Naar boven