Besluit van het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg tot wijziging van de Organisatieregeling gemeente Leidschendam-Voorburg 2020

Het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg heeft besloten:

 

 

 

1. met ingang van 1 juli 2024 bijlage II van de Organisatieregeling Leidschendam-Voorburg 2020 te wijzigen, waardoor in de volgende volgorde als plaatsvervangend gemeentesecretaris/algemeen directeur worden aangewezen:

• 1e loco / plaatsvervanger: B.C.F. Nederpel

• 2e loco / plaatsvervanger: drs. C.C.J. Verberne

2. (…)

3. (…)

 

Bijlage II komt te luiden als volgt:

 

-------------

 

VERVANGINGSREGELING GEMEENTESECRETARIS / PLAATSVERVANGEND ALGEMEEN DIRECTEUR

 

 

In deze bijlage is de in artikel 2.4 lid 2 van de organisatieregeling genoemde ‘vervangingsregeling gemeentesecretaris’ vastgelegd. Deze vervangingsregeling wordt op voordracht van de gemeentesecretaris door het college vastgesteld als onderdeel van de Organisatieregeling Leidschendam-Voorburg 2020.

 

Bij de bepaling van de volgorde van vervanging van de gemeentesecretaris / algemeen directeur is de combinatie van de meest bekwame, efficiënte en praktische vervanging van belang. Daarbij wordt rekening gehouden met het feit dat de loco-secretaris bij vervanging voor een belangrijk deel de bestuurlijke functietaken van secretaris moet uitoefenen. De plaatsvervanging geschiedt vanuit het directieteam. Bij afwezigheid van de secretaris / algemeen directeur, treedt de plaatsvervanger tevens op als plaatsvervangend WOR-bestuurder.

 

Op grond van artikel 106 jo. artikel 102 Gemeentewet worden aangewezen als plaatsvervangend gemeentesecretaris / algemeen directeur:

 1e loco / plaatsvervanger: B.C.F. Nederpel

 2e loco / plaatsvervanger: drs. C.C.J. Verberne

 

De gemeentesecretaris is te allen tijde bevoegd een aangepaste vervangingsregeling ter vaststelling aan het college voor te leggen.

 

-------------

 

 

 

Aldus vastgesteld in de vergadering van het college van burgemeester en wethouder van 24 juni 2024.

mr. drs. R.J. den Haan

secretaris

M.W. Vroom,

burgemeester

Naar boven