Verlengen beslistermijn beoordelen van de aanvraag voor het het uitvoeren van een natuurontwikkelingsproject aan de Hackfortselaan in Vierakker

De gemeente Bronckhorst heeft op 19 mei 2024 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De aanvraag gaat over het uitvoeren van een natuurontwikkelingsproject aan de Hackfortselaan in Vierakker.

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

De omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen voor het uitvoeren van een natuurontwikkelingsproject. De gemeente Bronckhorst heeft meer tijd nodig om de aanvraag te beoordelen. De termijn waarop een besluit wordt genomen is met 6 weken verlengd.

Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag?

De gemeente Bronckhorst heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 19 mei 2024. Als de vergunning wordt verleend, publiceren wij een nieuw bericht.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

Het verlengen van de beslistermijn is geen besluit. U kunt hiertegen geen bezwaar en beroep indienen.

U kunt de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Op uw verzoek sturen wij u het aanvraagformulier en de ingediende bijlagen via de mail. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. Indien u dit wenst kunnen wij de ingediende bijlagen per post opsturen. Voor het versturen per post kunnen legeskosten in rekening worden gebracht. De aanvraag is geregistreerd onder kenmerk Z2024-1182. Bij contact vermeld u dit kenmerk zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

Naar boven