Omgevingsvergunning verleend voor het vervangen en wijzigen van kozijnen en voordeur, F Domela Nieuwenhuisstr 1 te Harlingen

Er is een omgevingsvergunning verleend voor:

  • F Domela Nieuwenhuisstr 1 te Harlingen, het vervangen en wijzigen van kozijnen en voordeur, Z2024-00329.

Bezwaar procedure

Als u belanghebbende bent kunt u schriftelijk bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U richt het bezwaar aan het college van B&W van de gemeente Harlingen, Postbus 10.000, 8860 HA te Harlingen. De bezwaartermijn is 6 weken en start de dag na die waarop het besluit aan de aanvrager is verzonden of uitgereikt. Het indienen van een bezwaar schorst de werking van het besluit niet. Indien u van mening bent dat onverwijlde spoed schorsing vereist, dan kunt u tegelijkertijd met het ingediende bezwaar, de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling bestuursrecht (Postbus 150, 9700 AD te Groningen) verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Harlingen via telefoonnummer 14 0517 of per e-mail: info@harlingen.nl. Wilt u hierbij het zaaknummer vermelden?

Naar boven