Toestemming voor het realiseren van een zoutsilo, Selzerbeeklaan 9 te Vaals, kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie A, nummer 9552

Toestemming voor het realiseren van een zoutsilo op locatie Selzerbeeklaan 9 te Vaals, kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie A, nummer 9552

De gemeente Vaals heeft een Omgevingsvergunning verleend. De gemeente Vaals geeft hiermee toestemming voor het realiseren van een zoutsilo op locatie Selzerbeeklaan 9 te Vaals, kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie A, nummer 9552. Het betreft de volgende activiteit(en):

  • het bouwen van een bouwwerk

Waarom publiceert de gemeente Vaals dit bericht?

Met dit bericht laat de gemeente Vaals u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt de Rechtbank Limburg, Team Bestuursrecht (Postbus 950, 6040 AZ Roermond) tot 8 augustus 2024 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet in beroep gaan. U kunt in beroep gaan als u heeft gereageerd op het ontwerp van de vergunning of als de vergunning tegen uw belangen ingaat. Bezoek hiervoor de website van de rechtbank. U kunt hierbij gebruik maken van de volgende link: https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Limburg/Contact. Daarnaast kunt u in deze periode de documenten met informatie over de vergunning bekijken. Voor het inzien van de aanvraag kunt u gebruik maken van de volgende link:jeleefomgeving.nl/inzien/001737211/e20cd842-32e4-11ef-a33d-00505601200c Voor informatie over het bekijken van de vergunning of andere vragen kunt u ook bellen. Het telefoonnummer van de gemeente Vaals is 043-3068568.

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u Rechtbank Limburg, Team Bestuursrecht (Postbus 950, 6040 AZ Roermond) vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de rechtbank een besluit heeft genomen over uw beroep. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Bezoek hiervoor de website rechtbank. U kunt hierbij gebruik maken van de volgende website: https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Limburg/Contact. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorloopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

Naar boven