Ontwerpbesluit omgevingsvergunning milieu, Zoutketen 53 in Enkhuizen

Burgemeester en wethouders van Enkhuizen maken bekend dat zij van plan zijn een omgevingsvergunning milieu te verlenen voor de inrichting Remondis gelegen aan Zoutketen 53 in Enkhuizen. De aanvraag is ingediend voor veranderen en in werking hebben van een inrichting.

Ter inzage

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en overige bijbehorende stukken liggen vanaf de dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage bij de gemeente Enkhuizen. Gedurende de inzagetermijn kan eenieder op dit voornemen zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen kenbaar maken (artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 3:12, vijfde lid van de Wabo).

U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op www.officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom). Vermeld in uw brief het onderwerp: Zienswijze Zoutketen 53, zaaknummer 167907/DMS167907.

Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer M. Pot via telefoonnummer 088-102 13 00. Graag uiterlijk één week vóór afloop van de termijn. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Informatie

Meer Informatie kunt u tijdens kantooruren verkrijgen bij de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, telefoonnummer 088-1021 300.

 

Naar boven