Verleende vergunning (uitgebreide procedure) voor het realiseren van een mestopslag en stalruimte en het uitvoeren van interne wijzigingen op de locatie Cattenbroekerdijk 34, 3461 BD Linschoten

De gemeente heeft op 20 juni 2024 een omgevingsvergunning:

- Bouwen;

- Het veranderen of veranderen van de werking van een inrichting;

verleend op het adres Cattenbroekerdijk 34, 3461 BD Linschoten met OLO nummer 7326023 en referentienummer zaaksysteem: 75967. De omgevingsvergunning is op 20 juni 2024 verzonden aan de aanvrager.

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om ergens toestemming voor te krijgen. Het gaat bijvoorbeeld om een omgevingsvergunning milieu, bouwen of slopen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

Terinzagelegging

De verleende omgevingsvergunning ligt, inclusief bijbehorende stukken, vanaf woensdag 26 juni 2024 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage bij de publieksbalie van het Huis van Montfoort (stadskantoor), Kasteelplein 5 te Montfoort.

Indienen beroep

De bekendmaking van de verleende vergunning en de terinzagelegging hiervan wordt op 25 juni 2024 gepubliceerd. Wij publiceren het besluit op www.officiëlebekendmakingen.nl en op www.montfoort.nl bij bekendmakingen Tijdens de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen de verleende omgevingsvergunning bij de rechtbank Midden-Nederland te Utrecht. 

Wanneer beroep is ingesteld, kan een belanghebbende tevens de voorzieningenrechter verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen dat vereist. Het verzoek om voorlopige voorziening kan worden ingediend bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA UTRECHT.

Naar boven