Voornemen tot aanwijzen gemeentelijk monument bunkers Warnsveld

 

 

Het college van burgemeester en wethouders is van plan om om de volgende objecten aan te wijzen als gemeentelijk monument:

 

bunker type 621 n.A., gelegen aan de Rijksstraatweg 119a te Warnsveld (7231 AD, nabij), kadastraal bekend: Warnsveld, sectie I, nummer 3543

bunker type 621 n.A., gelegen in het Kapperse Bos aan de Boslaan te Warnsveld (7231 DH, nabij), kadastraal bekend: Warnsveld, sectie I, nummer 2293

gevechtsschuilplaats van gewapend beton, gelegen aan de Rijksstraatweg 119a te Warnsveld (7231 AD, nabij), kadastraal bekend: Warnsveld, sectie I, nummer 3543

gevechtsschuilplaats van gewapend beton, gelegen aan de Rhienderinklaan 1 te Warnsveld (7231 DA), kadastraal bekend: Warnsveld, sectie I, nummer 3559.

 

Inspraak

U kunt het ontwerpbesluit “Aanwijzen bunkerensemble Warnsveld als gemeentelijk monument ” en de relevante stukken digitaal inzien. Ook kunt u uw reactie geven op het ontwerpbesluit. De stukken inzien en reageren kan tot 7 augustus 2024.

U vindt de documenten onder ‘Bekijk documenten’ in de linker kolom van deze bekendmaking. U kunt de stukken ook inzien in het stadhuis. Bel hiervoor naar telefoonnummer 14 0575. Vermeld daarbij het zaaknummer (674551).

Uw reactie geven doet u door een zienswijze in te dienen. In de zienswijze geeft u aan op welke onderdelen van het ontwerpbesluit u reageert.

 

Een zienswijze indienen kan schriftelijk of mondeling, op de volgende manieren:

  • Vul het webformulier in op www.zutphen.nl/zienswijze.

  • Stuur een brief naar Gemeente Zutphen, team RED, Postbus 41, 7200 AA Zutphen.

  • Stuur een e-mail naar info@zutphen.nl.

  • Bel naar telefoonnummer 14 0575.

Vermeld bij uw reactie het zaaknummer 674551.

 

Heeft u geen internet? Dan kunt u het ontwerpbesluit en de relevante stukken inzien in het stadhuis.

 

Hoe gaat het verder?

Na afloop van de inspraakperiode bekijken we de binnengekomen reacties. De eventuele inspraakreacties voor besluitvorming worden vervolgens voorgelegd aan het college. Eventuele inspraakreacties kunnen leiden tot een aanpassing van het ontwerpbesluit.

 

 

 

Zutphen, 26 juni 2024

Naar boven