Besluitenlijst college 11 juni 2024 gemeente Oisterwijk

 

Het college heeft in de vergadering van 11 juni 2024 de volgende besluiten genomen:

 

Raadsinformatiebrief Sociale dialoog 'Ouder worden in Oisterwijk'

Het college heeft besloten in te stemmen met de raadsinformatiebrief met daarin de terugkoppeling van de besproken thema’s in de Sociale dialoog 'Ouder worden in Oisterwijk' en deze te versturen aan de gemeenteraad.

 

Jaarverantwoording handhaving kinderopvang 2023

Het college heeft besloten de jaarverantwoording Kinderopvang 2023 conform ingevulde vragenlijst vast te stellen. De gemeente legt op deze manier verantwoording af aan de Inspectie van het Onderwijs.

 

Ontwikkelingen rond afwegingsvraagstuk evt. verhuizing RFC Oisterwijk Oysters

Het college heeft besloten dat naar aanleiding van de brief die van het bestuur van RFC Oisterwijk is ontvangen, er een uitnodiging is van de portefeuillehouder Sport om in gesprek gaat met het bestuur van de Rugbyvereniging. In de aanloop naar dat gesprek wordt een schriftelijke reactie op de ontvangen brief aan het bestuur van de vereniging gestuurd, en wordt de raad via een tussenbericht op een bijbehorende motie geïnformeerd.

 

Raadsinformatiebrief uitkomst selectieprocedure flexwoningen De Scheerman Moergestel

Het college heeft besloten de raad met een raadsinformatiebrief te informeren over de uitkomst van de selectieprocedure voor de flexwoningen aan de Scheerman.

 

Vaststellen Uitvoeringsplan SUWI 2024-2025 en Evaluatie Samenwering werkgeversdienstverlening regio Midden-Brabant

De gemeente Oisterwijk werkt met alle gemeenten in de regio, het UWV en het Leerwerkloket samen in het WerkgeversServicepunt (WSP) Midden-Brabant. Het Uitvoeringsplan SUWI 2023 en de regionale werkgeversdienstverlening zijn geëvalueerd en op basis daarvan is het uitvoeringsplan 2024 - 2025 opgesteld.

 

Raadsinformatiebrief werkcentrum Midden-Brabant

Het college heeft besloten de raad te informeren over de landelijke ontwikkelingen van de komst van Werkcentra in de arbeidsmarktregio’s en de verwachte start van Werkcentrum Midden Brabant in Tilburg eind 2024.

 

AVA Brabant Water

Het college heeft besloten in te stemmen met het advies op de agendapunten van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AvA) op 17 juni 2024 van Brabant Water.

Naar boven