Ontwerp-omgevingsvergunning Noordelijke Spoorstraat 15

Zaaknummer 2023BP049

 

Inzage

U kunt de ontwerp-omgevingsvergunning Noordelijke Spoorstraat 15 met buitenplanse afwijking (artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° Wabo (oud)) met nummer NL.IMRO.0228.PB2024ARNW0005-0201 en de daarbij behorende stukken van donderdag 27 juni 2024 tot en met woensdag 7 augustus 2024 (digitaal) inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer 14 0318.

 

Onder gerelateerde informatie op deze pagina vindt u een directe link naar het plan, hiermee wordt u doorgeleid naar de landelijke voorziening www.omgevingswet.overheid.nl waar u de omgevingsvergunning onder het kopje ‘regels op de kaart’ kunt inzien.

 

Gebied en gevolg

Het gebied waar de omgevingsvergunning over gaat ligt nabij en ten zuiden van het centrumgebied van Ede. Aan en rond het gebied liggen voornamelijk woonpercelen, afgewisseld met enkele maatschappelijke functies en kantoren. De omgevingsvergunning maakt een nieuw woongebouw met 30 appartementen in de sociale sector mogelijk.

 

Zienswijze

Tijdens de inzageperiode kunt u een schriftelijke zienswijze over het plan sturen aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 9024, 6710 HM Ede. Het indienen van een elektronische inspraakreactie is alleen mogelijk via het webformulier ‘Zienswijze indienen’ op HYPERLINK "http://www.ede.nl/zienswijze"www.ede.nl/zienswijze. Het indienen van een inspraakreactie via een andere digitale manier, bijvoorbeeld per e-mail, is niet mogelijk. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven belt u het team Vergunningverlening van de Omgevingsdienst de Vallei, (088) 116 9900.

 

Crisis- en herstelwet

Op deze procedure is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dat betekent dat in het beroepschrift de beroepsgronden moeten worden aangegeven. Na afloop van de beroepstermijn kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Vermeld in een eventueel beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

 

 

 

Naar boven