Ontwerp mobiliteitsplan Midden-Groningen

 

 

Ontwerp mobiliteitsplan Midden-Groningen

 

Burgemeester en wethouders van Midden-Groningen maken bekend dat de Ontwerp Mobiliteitsplan vanaf donderdag 20 juni 2024 zes weken ter inzage ligt.

 

Inhoud van het plan

De gemeente heeft een ontwerp gemaakt van een nieuw mobiliteitsplan voor Midden-Groningen. De komende zes weken wordt dit ontwerp ter inzage gelegd. Dat betekent dat inwoners, bedrijven en andere belanghebbenden een reactie (zienswijze) kunnen geven op het Ontwerp Mobiliteitsplan. Na de zomer van 2024 geeft het college een reactie op de binnengekomen zienswijzen en wordt de Ontwerp Mobiliteitsplan ter besluitvorming aan de gemeenteraad voorgelegd.

 

Het plan inzien

Het Ontwerp Mobiliteitsplan Midden-Groningen kunt u inzien van donderdag 20 juni tot maandag 5 augustus. Inzien kan op de website van gemeente Midden-Groningen via https://www.midden-groningen.nl/mobiliteitsplan-midden-groningen of via www.officielebekendmakingen.nl. Een papieren versie van het Ontwerp Mobiliteitsplan Midden-Groningen kunt u inzien bij het Contactplein, locatie Huis van Cultuur en Bestuur (Gorecht-Oost 157 te Hoogezand). Dit kan tijdens de openingstijden.

 

Reageren op het plan (indienen zienswijze )

Van donderdag 20 juni 2024 tot maandag 5 augustus 2024 kunnen belanghebbenden, inwoners van Midden-Groningen en bedrijven, een zienswijze indienen op het Ontwerp Mobiliteitsplan Midden-Groningen. Een schriftelijke zienswijze kunt u bij voorkeur per mail sturen naar de gemeente, via mobiliteitsplan@midden-groningen.nl.In de onderwerpbalk geeft u aan dat het om een zienswijze op het Ontwerp Mobiliteitsplan gaat.

 

U kunt uw zienswijze ook per post opsturen, via: Gemeente Midden-Groningen, Postbus 75, 9600 AB Hoogezand. Onder vermelding van: zienswijze Ontwerp Mobiliteitsplan Midden-Groningen. Als u een reactie wenst op uw zienswijze, vermeld bij uw zienswijze dan in ieder geval uw naam en adresgegevens.

 

Informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met een medewerker van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling via 0598 - 37 37 37.

 

 

 

Naar boven