Zakelijk weergave van de inhoud van de anterieure overeenkomst Mariëndaal te Velp

Op 19 april 2024 heeft de gemeente Land van Cuijk een anterieure exploitatie- en realisatieovereenkomst gesloten met de eigenaar van een perceel grond aan de Beukenlaan / Kastanjelaan te Velp, kadastraal bekend gemeente Land van Cuijk, sectie K, nummer 841, ten behoeve van de realisatie van 55 woningen.

In de overeenkomst zijn afspraken tussen de gemeente en de exploitant vastgelegd aangaande de realisatie van het bouwplan.

Het doel van de overeenkomst is gericht op het vastleggen van de wijze waarop en de voorwaarden waaronder de verdere planontwikkeling en realisatie van het bouwplan op de hierboven genoemde kadastrale percelen dient plaats te vinden.

Het bouw- en woonrijp maken zal voor rekening en risico van de exploitant worden uitgevoerd.

De exploitant is tevens verplicht de door de gemeente in verband met de grondexploitatie voor alle in het projectgebied begrepen gronden gemaakte kosten te vergoeden. Om die reden zijn de gemeente en de exploitant van mening dat de kosten in verband met de grondexploitatie anderszins verzekerd zijn, als bedoeld in art. 6.13 Wro, om welke reden de gemeente en de Aanvrager van mening zijn dat er geen exploitatieplan opgesteld behoeft te worden.

De zakelijke inhoud van deze overeenkomst ligt tot vier weken na publicatie datum ter inzage op het gemeentehuis en hiervoor kunt u, indien gewenst, een afspraak maken met de afdeling grondzaken.

Naar boven