Voorgenomen grondverkoop snippergroen Statenlaan 64 te Rijen

Aanleiding

De gemeente Gilze en Rijen is van plan zijn om het kadastrale perceel gemeente Gilze en Rijen, sectie A, nummer 8963 (ged.), met een totale oppervlakte van circa 96 m2, voor tuinuitbreiding te verkopen aan de eigenaar van de aangrenzende woning aan de Statenlaan 64.

Koper is enige serieuze gegadigde

De beoogde koper is de enige serieuze gegadigde op basis van de Beleidsnota Snippergroen waarin is bepaald dat snippergroen alleen aan de aangrenzende perceeleigenaar wordt verkocht.

Reageren

Tegen de voorgenomen grondverkoop kunnen geen zienswijzen of bezwaren of beroep in de zin van de Algemene wet bestuursrecht worden ingediend of ingesteld.

Mocht u zich niet kunnen verenigen met de voorgenomen grondverkoop en merkt u zichzelf aan als serieuze gegadigde, dan dient u binnen een termijn van 3 weken na dagtekening van deze publicatie, een kort geding aanhangig te maken bij de voorzieningen rechter van de rechtbank Breda.

Indien u een kort geding aanspant, verzoeken wij u ons dit binnen de genoemde termijn van 3 weken schriftelijk mede te delen, bij voorkeur door het opsturen van een digitaal afschrift van de (concept)dagvaarding aan grondzaken@abg.nl t.a.v. Jacob van Slingerland, jurist grondzaken van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

De termijn van 3 weken geldt als een vervaltermijn. Als binnen de opgegeven termijn geen kort geding aanhangig is gemaakt, dan zal de gemeente uitvoering geven aan haar voornemen respectievelijk het aangaan van de overeenkomst. Er liggen verder geen stukken ter inzage. Bij gebreke van het tijdig aanhangig maken van een kort geding, vervalt het recht tegen al het voornoemde in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt. De gemeente en koper zouden immers onredelijk worden benadeeld indien pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen het voornemen respectievelijk het aangaan van de overeenkomst zou worden opgekomen.

 

Naar boven