Beschikking hogere grenswaarden ingevolge de Wet geluidhinder ten behoeve van de ruimtelijke procedure voor 14 appartementen Geleenbeeklaan 100-144 te Geleen

Het college van Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen maakt bekend dat de beschikking hogere grenswaarden ten behoeve van de ruimtelijke procedure voor de realisatie van 14 appartementen Geleenbeeklaan 100-144 te Geleen is genomen.

Om de realisatie mogelijk te maken heeft het college hogere grenswaarden vastgesteld, te weten 58 dB ten gevolge van de Geleenbeeklaan en 51 dB ten gevolge van de Rijksweg Noord te Geleen.

Ter inzage

De definitieve beschikking en de hierbij behorende stukken zijn voor 6 weken in te zien vanaf de dag na publicatie. De documenten kunt u downloaden en digitaal raadplegen aan de linkerzijde op deze pagina onder de kop ‘Bekijk documenten’. Fysiek kunnen de stukken worden ingezien op afspraak in de Stadswinkel, Markt 1 in Geleen. U kunt hiervoor bellen naar 14 046. De Stadswinkel is uitsluitend op afspraak geopend van maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur en donderdagavond van 18.00-20.00 uur.

Beroep

Bent u het niet eens met het besluit? Dan kunt u volgens de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit beroep aantekenen bij de Rechtbank Limburg. In uw beroepschrift vermeldt u:

  • uw naam en adres,

  • de datum waarop u de brief stuurt,

  • met welke beslissing u het niet eens bent,

  • waarom u het daar niet mee eens bent,

  • uw handtekening.

Stuur het beroepschrift vervolgens op naar:

Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Digitaal beroep

U kunt ook digitaal in beroep gaan bij de rechtbank via hhtps://mijn.rechtspraak.nl/keuze. Daarvoor heeft u een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Op de website vindt u de precieze voorwaarden.

Voorlopige voorziening

Als u in beroep gaat, treedt het besluit toch in werking. Om dat te voorkomen, kunt u bij de rechter om een tijdelijke maatregel vragen. Dat heet een ‘voorlopige voorziening’. Dit kan alleen als er spoedeisende belangen zijn die dat nodig maken. Alle informatie hierover kunt u krijgen via de griffie van de rechtbank Limburg. Of kijk op www.rechtspraak.nl.

Naar boven