Voornemen tot verkoop perceel grond aan of nabij de Karperweg Bedrijventerrein Flevokust Haven

 

De gemeente Lelystad heeft het voornemen om een koopovereenkomst aan te gaan met de gegadigde voor een perceel grond gelegen aan of nabij de Karperweg op Bedrijventerrein Flevokust Haven te Lelystad, kadastraal bekend als gemeente Lelystad, sectie H, nummer 2472 (gedeeltelijk), met een grootte van ongeveer 104.831 m2.

 

De gemeente Lelystad hanteert voor het in de markt zetten van haar bedrijfskavels een transparante selectieprocedure waarvan gegadigden kennis kunnen nemen o.a. via de website Verkoop-/selectieproces bedrijventerreinen | Gemeente Lelystad. Zij meent dan ook hiermee voldoende mededingingsruimte geboden te hebben voor de uitgifte van het bedrijfskavel aan andere mogelijke gegadigden. Koper is de eerste en enige gegadigde die naar aanleiding van de informatie op de website interesse heeft getoond in de betreffende kavel. De kavel is naar aanleiding van de getoonde interesse voor koper gereserveerd, welke reservering thans leidt tot verkoop van de kavel. Koper is hiermee de enige gegadigde die voor de kavel in aanmerking komt.

 

De gemeente Lelystad zal 20 dagen na deze publicatie overgaan tot het aangaan van een koopovereenkomst voor bovengenoemd perceel, tenzij voordien door een andere serieuze gegadigde een kort geding tegen dit voornemen aanhangig is gemaakt bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Lelystad.

 

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling grondzaken van de gemeente Lelystad via d.krijgsman@lelystad.nl

 

Naar boven