Voornemen verkoop perceel grond Theaterkwartier

 

“De gemeente Lelystad heeft het voornemen om een perceel grond in het Theaterkwartier (stadshart), gelegen aan/nabij de Agorabaan te Lelystad, kadastraal bekend gemeente Lelystad, sectie M nummer 10772 (gedeeltelijk), ter grootte van ongeveer groot 678 m2, aan de woningbouwstichting Centrada te verkopen.

Verkoop vindt plaats ten behoeve van de realisatie van een appartementengebouw met (circa) 78 sociale huurwoningen, met voorzieningen voor deelmobiliteit en met in de plint ruimte voor voorzieningen voor maatschappelijke doeleinden.

 

De gemeente Lelystad geeft hiermee uitvoering aan de met Centrada gemaakte (prestatie)afspraken. Deze afspraken zijn gemaakt ter uitvoering van de vastgestelde gemeentelijke Woonvisie.

 

De gemeente Lelystad meent dat Centrada, gelet op de met hen gemaakte (prestatie)afspraken en de daaruit voor de gemeente voortvloeiende verplichtingen, de enige serieuze gegadigde is om de hiervoor omschreven grond in het Theaterkwartier te kopen.

 

De Koopovereenkomst zal 20 dagen na deze publicatie tot stand komen, tenzij zich binnen deze termijn een andere gegadigde meldt door tegen dit voornemen een kort geding procedure aanhangig te maken bij de kantonrechter.

 

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de betrokken vastgoedjurist, mevrouw M.W.M. (Miryam) Dekker (mwm.dekker@lelystad.nl

 

Naar boven