Aanvraag alcoholwetvergunning introductieweek/KMC aan De Drieslag 1 te Dronten

 

Soort bedrijf: Onderwijslocatie

 

Kenmerk gemeente: 2024-0286

 

Dronten, 10 juni 2024

 

Gemeente Dronten heeft een aanvraag voor een alcoholwetvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het verstrekken van alcohol tijdens de introductieweek/KMC van 2 tot en met 5 september 2024 aan De Drieslag 1 te Dronten.

 

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een alcoholwetvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om alcohol te schenken en/of te verkopen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

 

Wanneer neemt de gemeente een besluit neemt over de aanvraag van de vergunning?

Gemeente Dronten ontving de aanvraag voor een vergunning op 7 juni 2024. Als de aanvraag volledig is ingediend, neemt de gemeente binnen acht weken een besluit. Dit mag de gemeente één keer met acht weken verlengen. Ook kan de termijn langer worden. Bijvoorbeeld als de aanvraag niet compleet is en er aanvullende gegevens nodig zijn. Dit kan per situatie verschillen.

 

Wilt u de aanvraag inzien?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken. Hiervoor maakt u een afspraak met de gemeente via 14 0321. Daarnaast kunt u als belanghebbende een zienswijze indienen. Dit kan tot 2 augustus 2024 en doet u bij het college van burgemeester en wethouders van gemeente Dronten. Dit kan schriftelijk ter attentie van het team POCJB, Postbus 100, 8250 AC Dronten. Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen is bovengenoemde termijn ook van toepassing. Hiervoor maakt u een afspraak met de gemeente.

 

Naar boven