Aanvraag evenementenvergunning voor Sleepbootfestival 2024 aan Havenkade te Biddinghuizen

 

Gemeente Dronten heeft op 5 juni 2024 een aanvraag voor een evenementvergunning ontvangen. De aanvraag heeft dossiernummer 2024-0285. De aanvraag is ingediend voor Sleepbootfestival die plaatsvindt op 31 augustus 2024 aan Havenkade te Biddinghuizen.

 

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een evenementenvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen voor het laten plaatsvinden van een evenement. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien tijdelijk iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

 

Wilt u de aanvraag inzien?

U kunt nu aanvraag van de vergunning bekijken in het Huis van de Gemeente Dronten. Hiervoor maakt u een afspraak. Dit kan via het telefoonnummer 14 0321.

 

Wilt u hierop reageren?

Als belanghebbende kunt u reageren op de aanvraag door een zienswijze in te dienen. In een zienswijze kunt u aangeven met welke punten u het wel of niet eens bent en waarom. Dit kan tot 17 juli 2024 door het contactformulier op www.dronten.nl in te vullen of telefonisch toe te lichten. De gemeente weegt uw mening mee bij het nemen van het besluit, maar wordt niet altijd

 

Naar boven