Vastgesteld bestemmingsplan ‘Partiële herziening Initieel Omgevingsplan Valkenburg aan de Geul 2022 – 27 woningen Sibbe - IJzeren’.

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Valkenburg aan de Geul maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 lid van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 3 juni 2024 het bestemmingsplan ‘Partiële herziening Initieel Omgevingsplan Valkenburg aan de Geul 2022 – 27 woningen Sibbe - IJzeren’ (NL.IMRO.0994.2023BP003-VA01) gewijzigd vastgesteld heeft.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de percelen kadastraal bekend gemeente VKB03, sectie B nummers 1301, 1302 en 1303 en plaatselijk bekend Kruisstraat ongenummerd te Valkenburg en is bedoeld om de bouw van 27 grondgebonden woningen juridisch planologisch mogelijk te maken.

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt van 20 juni tot en met 31 juli 2024 op de volgende wijze voor eenieder ter inzage:

  • digitaal via de website https://www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • analoog (de papieren versie) in het gemeentehuis, uitsluitend op afspraak via het Klantcontactcentrum (KCC) van de gemeente, te bereiken via tel.14 043.

Bij verschillen tussen de digitale en de analoge versie is de digitale versie van het plan doorslaggevend.

Beroep

Tijdens de ter inzage termijn kan beroep ingesteld worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dit vergt kan de belanghebbende die beroep heeft ingesteld een verzoek indienen om een voorlopige voorziening te treffen. Als een dergelijk verzoek wordt ingediend binnen de beroepstermijn van zes weken, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Een verzoek om een voorlopige voorziening dient gericht te worden aan de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Valkenburg, juni 2024

Naar boven