Weigering omgevingsvergunning voor bouwen in het beschermd dorpsgezicht voor het verlagen van de schutting op het perceel Alef P. Hoedemakersglop 3 te Vlieland.

 

De gemeente Vlieland heeft op 11 juni 2024 een omgevingsvergunning geweigerd. De aanvraag ging over het onderdeel ‘Bouwen in het beschermd dorpsgezicht’ voor het verlagen van de schutting op het perceel Alef P. Hoedemakersglop 3 te Vlieland.

 

Waarom publiceert de gemeente Vlieland dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Vlieland aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen.

 

Bent u het niet eens met de weigering?

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden bezwaar maken tegen een verleende vergunning. Dit kan binnen 6 weken na de dag van bekendmakingvan de vergunning. Uw bezwaarschrift dient te voldoen aan de navolgende eisen: uw naam en adres, dagtekening, omschrijving van de vergunning waartegen u bezwaar maakt, en redenen/motivatie van uw bezwaar (bezwaargronden). Stuur het bezwaarschrift naar het college van burgemeester en wethouders van Vlieland, Postbus 10, 8899 ZN Vlieland. Nadere informatie kunt u vinden op de website. U kunt ook informatie inwinnen aan het loket in het gemeentehuis.

 

Naar boven