Bestemmingsplan ‘’t Binnenhaof Melick’ vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘’t Binnenhaof Melick’ heeft vastgesteld in de vergadering van 30 mei 2024.   

Inzage en raadplegen Het raadsbesluit en bestemmingsplan liggen met bijbehorende stukken vanaf 15 juni 2024 voor zes weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken zijn ook elektronisch te raadplegen via ww.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering: NL.IMRO.1669.BPMLK202DORPSST63C-VG01.

Het plan

Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van 22 zorgappartementen op het onbebouwd terrein dat wordt omsloten door de Dorpsstraat, Marktstraat, St. Servaaslaan en Graaf van Gelrestraat te Melick.

Beroep instellenOp grond van artikel 6:7 van de Algemene wet bestuursrecht kan er gedurende 6 weken vanaf 15 juni 2024 beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde bestemmingsplan niet.  

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na het aflopen van de beroepstermijn. 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kristof Rouffa van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon: (0475) 538 888.

 

Naar boven