Gemeente Nijmegen – ambtshalve intrekking omgevingsvergunning W.Z21.105187.01 - Koningstraat 13-21 Nijmegen

Burgemeester en wethouders van Nijmegen maken bekend dat zij ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) de volgende omgevingsvergunning ambtshalve intrekken, waarbij de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is:

Intrekking : omgevingsvergunning W.Z21.105187.01; het verbouwen van cafe Sjors en Sjimmie

Locatie : Koningstraat 13-21 Nijmegen

Datum besluit : 31 mei 2024

Datum verzending : 31 mei 2024

Zaaknummer ODRN: AH24.00063

Inwerkingtreding besluit

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking. Bekendmaking geschiedt door toezending van het besluit.

Bezwaar en voorlopige voorziening

Gedurende zes weken, die ingaan op de dag na bekendmaking, kan een belanghebbende een schriftelijk bezwaarschrift indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Nijmegen, Postbus 9105, 6500 HG te Nijmegen.

In het bezwaarschrift dienen in ieder geval de volgende gegevens vermeld te worden:

1. naam en adres (inclusief postcode) van de indiener;

2. de datum;

3. een omschrijving van dit besluit;

4. de gronden (motieven) waarop het bezwaar berust;

5. de handtekening.

Indien een bezwaarschrift is ingediend, kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening gedaan worden bij de Rechtbank te Arnhem, sector bestuursrecht (Postbus 9030, 6800 EM ARNHEM), indien – gelet op de betrokken belangen – onverwijlde spoed dat vereist. Bij het verzoek dient een afschrift van het bezwaarschrift te worden overlegd. Bij voorkeur dient u de stukken in tweevoud in. Voor het behandelen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd. Over de hoogte van de griffierechten en de wijze van betaling kan informatie worden ingewonnen bij de genoemde afdeling van de Rechtbank te Arnhem.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen via info@odrn.nl of telefoonnummer 024 751 77 00.

Naar boven