Publicatie sluiten overeenkomst voor bepaalde tijd betreffende beheer, exploitatie en gebruik van sporthal de looierij te Mill

De gemeente Land van Cuijk is eigenaar van het pand de Sporthal De Looierij te Mill, kadastraal bekend, gemeente Mill, sectie B, nummer 3264 te Mill. De gemeente is voornemens om voor dit pand een overeenkomst voor bepaalde tijd te sluiten tot het verrichten van enkele diensten betreffende beheer, exploitatie en gebruik van sporthal de Looierij te Mill ten behoeve van de beheerstichting ‘Stichting Beheer en Exploitatie Sporthal de Looierij te Mill’.

Het voornemen tot het sluiten van deze overeenkomst vloeit voort uit een besluit van de gemeente Land van Cuijk d.d. 29 mei 2024 waarbij de gemeente heeft aangegeven deze overeenkomst te willen sluiten op basis van het door de gemeenteraad vastgestelde Accommodatiebeleid gemeente Land van Cuijk.

Gelet op het Didam-arrest is publicatie van deze voorgenomen overeenkomst vereist.

Wenst u een nadere toelichting over het voornemen, dan kunt u een mail sturen naar gemeente@landvancuijk.nl met als onderwerp: ‘voornemen overeenkomst sporthal de Looierij te Mill’ de behandelend ambtenaar neemt in dat geval contact met u op.

Bent u het niet eens met deze (voorgenomen) overeenkomst, dan dient u binnen 20 kalenderdagen na dagtekening van deze publicatie een kort geding aanhangig te maken bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, locatie ’s-Hertogenbosch. Deze termijn is een vervaltermijn. Bij gebreke van een tijdige procedure vervalt het recht tegen al het voornoemde in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt.

Naar boven