Besluit hogere waarden Wet geluidhinder, Huysbongerdweg 4 Montfort

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat zij hogere waarden hebben vastgesteld voor 4 nieuwe woningen vanwege wegverkeerslawaai van de Huysbongerdweg in Montfort, als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder.

Het bouwplan voor de locatie aan de Huysbongerdweg 4 omvat vier nieuwe levensloopbestendige woningen. De planlocatie is gelegen in de kern van Montfort, op een perceel waar thans nog opstallen van een kleine boerderij met bijgebouwen zijn gelegen. De bestaande bebouwing zal worden gesloopt ten behoeve van het nieuwbouwplan.

Het besluit en de overige relevante stukken liggen vanaf 14 juni 2024 gedurende 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen, Schaapsweg 20 in Sint Odiliënberg. Tevens kunt u het besluit en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via officielebekendmakingen.nl.

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift moet gericht worden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Zij die beroep instellen kunnen gedurende de genoemde termijn ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Tevens moet het spoedeisende belang worden aangegeven.

Voor de behandeling van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Sint Odiliënberg, 13 juni 2024

Naar boven