Aankondiging voorgenomen ingebruikgeving door gemeente Veere van een perceel grond nabij de Roosjesweg 8 te Domburg, gemeente Veere, deel uitmakende van het perceel kadastraal bekend gemeente Domburg, sectie G nummer 1176

 

 

De gemeente Veere heeft het voornemen om een perceel grond, gelegen nabij de Roosjesweg 8 te Domburg, gemeente Veere, ter grootte van ongeveer 7.672 m2, deel uitmakende van het perceel kadastraal bekend gemeente Domburg, sectie G nummer 1176, opnieuw in gebruik te geven aan de huidige gebruiker van dit perceel en wel voor maximaal drie maanden per jaar, ingaande op 1 januari 2024 en eindigde uiterlijk op 31 december 2033.

Het (opnieuw) in gebruik te geven perceel is globaal weergegeven op bijgaande situatieschets.

De gemeente geeft onroerende zaken in gebruik op basis van een openbare, transparante procedure en tegen marktconforme prijzen. De gemeente kan afzien van deze openbare en transparante procedure als bij voorbaat vaststaat, of redelijkerwijs mag worden aangenomen, dat op grond van objectieve, toetsbare en redelijke criteria slechts één serieuze gegadigde in aanmerking komt voor de voorgenomen ingebruikgeving. Bij voorgenomen ingebruikgeving van het bovengenoemde perceel ziet de gemeente Veere de huidige gebruiker als enige serieuze gegadigde voor het betreffende perceel, en wel op basis van de volgende criteria:

  • Met betrekking tot bovengenoemd perceel is met de beoogd gebruiker reeds een gebruiksovereenkomst gesloten.

  • Deze gebruiksovereenkomst is geëindigd op 31 december 2023.

  • De huidige gebruiker heeft aangegeven de gebruikersovereenkomst te willen verlengen.

  • De huidige gebruiker, zijnde de vereniging Domburgse IJsclub Nooitgedacht, gevestigd in Domburg, is de enige ijsbaanvereniging in Domburg.

  • De gebruiker neemt het perceel uitsluitend voor zichzelf in gebruik als ijsbaan voor het uitsluitend beoefenen van de schaatssport op amateuristische basis en in recreatieve zin.

  • Het gebruik van het perceel vindt incidenteel plaats, in die zin dat de gebruiker het perceel uitsluitend gebruikt als ijsbaan, gedurende maximaal drie maanden per jaar, indien het volgens de weersvoorspellingen tenminste vier aaneensluitende dagen de gehele dag vriest.

Als u vindt dat u ook voldoet aan deze criteria en daarom voor het bovengenoemde perceel een geschikte en serieuze gegadigde bent en daarom in aanmerking dient te komen voor het gebruik van het bovengenoemde perceel, moet u uiterlijk binnen twintig (20) kalenderdagen na de datum van deze aankondiging bij de bevoegde rechter een kort geding aanhangig maken tegen de gemeente Veere met betrekking tot deze voorgenomen ingebruikgeving. Het kort geding is tijdig aanhangig gemaakt als de dagvaarding voor het kort geding rechtsgeldig is betekend aan de gemeente Veere binnen de genoemde termijn van twintig dagen. Deze termijn is een vervaltermijn. Als het kort geding niet tijdig aanhangig is gemaakt, vervalt het recht om tegen de voorgenomen ingebruikgeving in een gerechtelijke procedure op te komen of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak ook te baseren.

Burgemeester en wethouders van de Gemeente Veere

Deze zaak wordt behandeld door mevrouw I.J. de Maat-Sinke, bereikbaar per telefoon op 0118-555483 of per e-mail op ij.de.maat@veere.nl

 

 

Adres:

Kadastrale gegevens:

Oppervlakte:

Datum publicatie:

Roosjesweg 8 te Domburg

Domburg, sectie G nummer 1176 (gedeeltelijk)

7.672 m²

13 juni 2024

Naar boven