Ontwerpverklaring van geen bedenkingen en ontwerp omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor het bouwen van 12 woningen (6 woningen en 6 appartementen) op het perceel De Onderneming (Oostzijde), Nibbixwoud

Burgemeester en wethouders zijn van plan mee te werken aan een omgevingsvergunning voor:

  • bouwen van 12 woningen (6 woningen en 6 appartementen) op locatie De Onderneming (Oostzijde), Nibbixwoud.

Het ontwerpbesluit betreft de volgende activiteit(en):

  • het bouwen van een bouwwerk

  • handelen in strijd met de ruimtelijke regels

Ontwerp verklaring van geen bedenkingen (VVGB)

De gemeenteraad heeft op 25 april 2024 een ontwerp verklaring van geen bedenkingen afgegeven voor het bouwen van 12 woningen op het perceel De Onderneming in Nibbixwoud.

U kunt de ontwerp verklaring van geen bedenkingen en het ontwerpbesluit inzien

De ontwerp verklaring van geen bedenkingen en het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken kunt u vanaf 14 juni 2024 tot en met 24 juli 2024 inzien in het gemeentehuis aan de Dick Ketlaan 21 in Wognum. Dit kan alleen op afspraak. Bel hiervoor met het team Omgevingszaken via (0229) 85 60 00.

Bent u het niet eens met de ontwerp verklaring van geen bedenkingen en/of het ontwerpbesluit?

Dan kan iedereen binnen de inzagetermijn een zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen tegen de ontwerp verklaring van geen bedenkingen richt u aan de Gemeenteraad van Medemblik (Postbus 45, 1687 ZG Wognum), onder vermelding van “zienswijze over ontwerp verklaring van geen bedenkingen, met zaaknummer Z-23-460100”.

Schriftelijke zienswijzen tegen de ontwerp omgevingsvergunning richt u aan burgemeester en wethouders (Postbus 45, 1687 ZG Wognum), onder vermelding van “zienswijze over ontwerpbesluit omgevingsvergunning met zaaknummer Z-23-460100”.

Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met het team Omgevingszaken via (0229) 85 60 00. Wij betrekken uw zienswijze bij onze besluitvorming. Tegen het definitieve besluit kunt u in beroep.

U kunt uw zienswijze niet per e-mail indienen.

U kunt de locatie van het plan vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0420.OMGONDERNEMINGNIBB-ON01)

 

Naar boven