Vastgesteld wijzigingsplan Chw Lammersweg (naast nr. 2)

 

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 18 januari tot en met 29 februari 2024 voor een ieder ter inzage ligt:

 

- het ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan Chw Lammersweg (naast nr. 2)

 

Inhoud

Het bestemmingsplan ‘Chw bestemmingsplan Deventer, stad en dorpen deel B’ geeft het college de mogelijkheid het bestemmingsplan te wijzigen. De wijzigingsbevoegdheid voorziet in het opnemen van een nieuw bouwvlak. Het opnemen van een nieuw bouwvlak is noodzakelijk om een vrijstaande woning aan de Lammersweg (naast nummer 2) op de kadastrale percelen H 5429 en H 5431 mogelijk te maken. Het voorliggende initiatief voldoet aan de voorwaarden van deze wijzigingsbevoegdheid, waardoor medewerking aan dit initiatief mogelijk is.

 

Tegen het ontwerp wijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend. Bij de vaststelling zijn, vergeleken met het ontwerp, in het wijzigingsplan geen wijzigingen aangebracht.

 

Inzien

Het vastgestelde wijzigingsplan kunt u inzien op:

• http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.W043-VG01

• De digitale bestanden van het wijzigingsplan zijn beschikbaar gesteld op

https://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/manifest/NL.IMRO.0150.W043-VG01/

 

Het vastgestelde wijzigingsplan kunt ook u inzien op:

http://www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder het kopje ‘in procedure zijnde bestemmingsplannen’.

 

Ook kunt u het plan met bijbehorende documenten inzien tijdens de openingstijden bij:

• Publiekscontacten Vergunningen, Grote Kerkhof 1.

Raadpleeg voor uw bezoek de website van de gemeente voor de openingstijden en voorwaarden. Of neem contact op met het algemene telefoonnummer van de gemeente Deventer: 14 0570

 

Reageren

Het vastgestelde wijzigingsplan ‘Chw Lammersweg (naast nr. 2)’ ligt van donderdag 18 januari tot en met donderdag 29 februari 2024 ter inzage.

 

Gedurende deze periode kan beroep worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door een belanghebbende.

 

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt, kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

 

 

 

Naar boven