Aanvraag (Verlenging) exploitatievergunning horecabedrijf - Pieter Calandlaan 88 in Amsterdam

 

Stadsdeel: Nieuw-West

Aanvraag (Verlenging) exploitatievergunning voor bedrijf Snack 88, Pieter Calandlaan 88, 1068NP - Amsterdam

Soort bedrijf: Alcoholvrij bedrijf - buiten Centrum

Soort inrichting: Snackbar

Openingstijden Zo-Do: 7.00 tot 1.00

Openingstijden Vrij-Za: 7.00 tot 3.00

Terras:

Openingstijden Terras Zo-Do tot:

Openingstijden Terras Vr-Za tot:

Ontvangen op: 04-06-2024

Kenmerk gemeente: Z/24/2335604

 

* De genoemde openings- en sluitingstijden zijn de uiterlijk toegestane tijden voor dit horecabedrijf (op grond van de regelgeving van de gemeente Amsterdam).

Als de exploitatievergunning wordt verleend dan kan de ondernemer ervoor kiezen om, binnen deze tijden, het horecabedrijf later te openen en/of eerder te sluiten.

 

Aanvraag vergunning voor het uitbaten van een horecabedrijf aan Pieter Calandlaan 88 in Amsterdam

De gemeente Amsterdam heeft een aanvraag voor een horeca exploitatievergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het uitbaten van een horecabedrijf aan Pieter Calandlaan 88 in Amsterdam.

Waarom publiceert de gemeente Amsterdam dit bericht?

Een horeca exploitatievergunning wordt bij de gemeente Amsterdam aangevraagd om eten of drinken tegen betaling aan te bieden. En daar meteen te eten of te drinken. Met dit bericht laat de gemeente Amsterdam u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer de gemeente Amsterdam een besluit neemt over de aanvraag van de vergunning

De gemeente Amsterdam ontving de aanvraag voor een vergunning op 04-06-2024. Als de aanvraag volledig is ingediend, dan neemt de gemeente Amsterdam binnen 8 weken een besluit. Dit mag de gemeente Amsterdam 1 keer met 8 weken verlengen. Ook kan de termijn langer worden. Bijvoorbeeld als de aanvraag niet compleet is, en er aanvullende gegevens nodig zijn. Dit kan per situatie verschillen.

Als u vragen hebt over de aanvraag van de vergunning

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met het betreffende stadsdeel: vthsdnw@amsterdam.nl. Ook kunt u bellen met het telefoonnummer 14 020. U mag reageren op deze aanvraag. Dat noemen wij een zienswijze. U mag een zienswijze indienen zolang er nog geen besluit is genomen. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente Amsterdam een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren.

 

Heeft u vragen over een aanvraag of wilt u de aanvraag inzien? Neem dan telefonisch contact op met de gemeente Amsterdam via telefoonnummer 14020.

Naar boven