Kennisgeving ontwerp TAM-Omgevingsplan ‘De Bunders, Heesch’

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bernheze maken bekend dat zij het ontwerp voor de wijziging op de regeling "Omgevingsplan gemeente Bernheze" vrijgeven voor terinzagelegging.

 

Het ontwerp TAM-Omgevingsplan ‘De Bunders, Heesch’ betreft het toevoegen van een nieuw woongebied voor maximaal 325 woningen aan Bunderstraat en Zoggelsestraat in Heesch.

 

Het ontwerp TAM-omgevingsplan, met de daarbij behorende stukken, liggen met ingang van de dag na publicatiedatum gedurende een termijn van zes weken ter inzage. U kunt de stukken gedurende zes weken tijdens openingstijden op afspraak inzien in het gemeentehuis in Heesch en digitaal inzien op www.omgevingswet.overheid.nl bij regels op de kaart, via identificatienummer NL.IMRO.1721.TAM22d-OW01.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerp TAM-omgevingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Gemeente Bernheze.

 

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen ten aanzien van het ontwerp TAM-omgevingsplan, kan contact worden opgenomen met het projectteam omgevingsplan, via omgevingsplan@bernheze.org.

 

Gegevensbescherming

Uw gegevens worden in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verwerkt. Op deze verwerking van persoonsgegevens is een privacyreglement van toepassing.

 

Dit reglement kunt u raadplegen op de website van de Gemeente Bernheze.

 

Naar boven