Wet ruimtelijke ordening - Vaststelling wijzigingsplan Hommelse Hoeve 2, Heeswijk-Dinther

Burgemeester en wethouders hebben het wijzigingsplan ‘Hommelse Hoeve 2, Heeswijk-Dinther’ ongewijzigd vastgesteld (artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening).

Inhoud

Het plan betreft het splitsen van de cultuurhistorische waardevolle woonboerderij in twee woningen waarbij de bijgebouwen blijven bestaan en er voor het voorhuis de mogelijkheid is om een extra bijgebouw te realiseren aan Hommelse Hoeve 2, Heeswijk-Dinther.

Inzage

Het wijzigingsplan ligt met ingang van 13 juni 2024 gedurende 6 weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 te Heesch. Het plan is digitaal raadpleegbaar en te downloaden via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.WPHommelsehoeve2HD-vg01).

Beroepsmogelijkheid

Binnen de termijn van inzage kan iedereen tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit en daarmee het wijzigingsplan treedt na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Heesch, 12 juni 2024

 

Naar boven