Ontwerpbesluit omgevingsvergunning, uitgebreide procedure, Vredepeelweg 7 Overloon

Burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk maken bekend dat zij van plan zijn de volgende omgevingsvergunning milieu te verlenen.

Voor: het veranderen van een varkenshouderij (aanvraag revisievergunning)

Locatie: Vredepeelweg 7, 5825 HJ Overloon

Zaaknummer: Z/212202 (ODBN) en Z2023-00007459 (gemeente)

Datum terinzagelegging: 5 juni 2024

De aanvraag voor een omgevingsvergunning wordt tevens beschouwd als een melding Activiteitenbesluit milieubeheer, nu Besluit activiteiten leefomgeving (Bal).

Zienswijze

Over het ontwerpbesluit kan een ieder gedurende 6 weken zienswijze indienen. De termijn voor het indienen van zienswijzen begint op de dag waarop het ontwerpbesluit ter inzage is gelegd. De zienswijze kan worden verzonden aan de ODBN, Victorialaan 1, 5213 JG 's-Hertogenbosch. U kunt dit ook middels een ondertekende brief mailen naar info@odbn.nl.

Inzage en inlichtingen

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn tot en met 17 juli 2024 in te zien of te downloaden via de publicatie op www.officielebekendmakingen.nl. Heeft u vragen over het ontwerpbesluit? Neem dan contact op met de Omgevingsdienst Brabant Noord, via het e-mailadres info@odbn.nl. Vermeld daarbij het zaaknummer. Wilt u de stukken fysiek inzien? Dan kunt u ook de gemeente benaderen.

 

Naar boven