Ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerp-verklaring van geen bedenkingen Zonnepark Daslever ter inzage

Voor het realiseren van een zonnepark op Landgoed de Gelder voor de duur van 25 jaar (op het perceel: Hamelweg 14, 8131 RV te Wijhe, kadastraal bekend: gemeente Wijhe, sectie G, nummers 2072) legt het college van B en W een ontwerp-omgevingsvergunning ter inzage. Het plan maakt de van een zonnepark op Landgoed de Gelder voor de duur van 25 jaar planologisch mogelijk.

Voor het verlenen van medewerking is een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven door de gemeenteraad van Olst-Wijhe. Deze ontwerp-verklaring van geen bedenkingen is op 27 november 2023 vastgesteld door de gemeenteraad en ligt eveneens ter inzage.

Het plan (identificatienummer NL.IMRO.1773.OM2023001100-0201) en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 6 juni 2024 tot en met 17 juli 2024. U vindt het plan op www.ruimtelijkeplannen.nl, www.omgevingsloket.nl (regels op de kaart) en bij ons klantcontactcentrum in Wijhe (Raadhuisplein 1). U kunt het enkel op afspraak inzien. Een afspraak inplannen om het in te zien kan door te bellen naar 14 0570. Bronbestanden vindt u op ro.olst-wijhe.nl/manifest.

U kunt binnen de genoemde termijn mondeling of schriftelijk een zienswijze geven op het plan. Stuur uw schriftelijke reactie naar het college van B en W. Vermeld op welk plan en op welke onderdelen uw zienswijze betrekking heeft. Voor meer informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u terecht bij het team Leefomgeving, via telefoonnummer 14 0570.

 

Naar boven