Omgevingsvergunning - besluit: het actualiseren van de vergunning, Vlieghuis Europaweg 42 te Coevorden

Omgevingsvergunning - van rechtswege verleend

Zaak: Z2023-017803

Ontvangen op: 29-06-2023

Locatie: Vlieghuis Europaweg 42 7742PR Coevorden

Projectomschrijving: het actualiseren van de vergunning

Burgemeester en wethouders van Coevorden maken bekend dat deze omgevingsvergunning van rechtswege is verleend. Deze vergunning heeft de reguliere procedure doorlopen.Middels deze publicatie wordt tevens een onjuistheid hersteld in de publicatie van het Gemeenteblad van Coevorden 2024, 148555. In deze laatstgenoemde publicatie staat vermeld dat de uitgebreide voorbereidingsprocedure wordt doorlopen. Dit is onjuist omdat de reguliere procedure van toepassing is.

Besluit verzonden op: 23-05-2024

 

Informatie over het besluit

Tijdens de bezwaartermijn (deze gaat in op de eerste dag na verzending van het besluit) kunnen de aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken worden ingezien. Wij werken op afspraak bij het Klantcontactcentrum. Voor informatie over het maken van een afspraak en de openingstijden van de balie kunt u terecht op de contact pagina van onze website.

 

Rechtsmiddelen

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de verzending van het besluit schriftelijk per post, per e-mail via info@coevorden.nl of per DigiD een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Coevorden. Voor meer informatie over het maken van bezwaar verwijzen wij u naar: bezwaarschrift indienen.

 

Op grond van artikel 6.1, vierde lid, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht wordt de werking van een van rechtswege verleende vergunning opgeschort totdat de termijn voor het indienen van een bezwaarschrift is verstreken, of indien bezwaar is gemaakt, op dit bezwaar is beslist. U kunt dus pas gebruik maken van de vergunning als de termijn voor het indienen van een bezwaar is verstreken of, indien bezwaar is gemaakt, op dit bezwaar is beslist. Indien gelet op uw belangen onverwijlde spoed is vereist bestaat de mogelijkheid om een voorlopige voorziening aan te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar Bezwaarschrift indienen | Gemeente Coevorden.

Naar boven