Ontwerp Visie Samen verder

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe heeft een ontwerp visie op de positie van de gemeente in de Eper samenleving (Samen verder) opgesteld.

De visie ‘Samen verder’ gaat in op hoe de gemeente Epe haar rol ziet als onderdeel van de samenleving en als dienstverlener voor de samenleving. De gemeente Epe wil en moet beter aansluiten bij de veranderende vraag vanuit de samenleving. In het Raads- en Coalitieakkoord zijn ambities opgenomen op het gebied van dienstverlening, communicatie en participatie. De afgelopen jaren is daar al veel over gesproken met de samenleving. Dit dient als basis voor de visie op de gemeente als onderdeel van de Eper samenleving.

Datum ter inzage legging: Donderdag 23 mei

Zaaknummer: 949979

Wat is de procedure?

Het ontwerp Visie Samen verder ligt vanaf donderdag 23 mei 2024 gedurende zes weken alleen op afspraak ter inzage op het gemeentehuis. U kunt de ter inzage gelegde stukken inzien op www.epe.nl/terinzage.

Heeft u vragen of wilt u het ontwerp Visie Samen verder in het gemeentehuis inzien? Neem dan gerust contact op met de gemeente Epe. Het telefoonnummer is 14 0578. U kunt ook een e-mail sturen naar gemeente@epe.nl. Vermeld daarbij het zaaknummer.

Zienswijze indienen?

Iedereen kan tijdens de bovengenoemde periode een zienswijze naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe. Per e-mail is dit mogelijk via gemeente@epe.nl. Vermeld daarbij dat het gaat om het ontwerp Visie Samen verder. Wilt u mondeling uw zienswijze geven? Neem dan contact op met de gemeente Epe. Het telefoonnummer is 140578. Wij nemen uw zienswijze mee bij het maken van de definitieve visie.

 

Naar boven