Gemeente Molenlanden, ontwerp omgevingsvergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen tussen Parallelweg 3 en Rietweg te Schelluinen, zaaknummer 1117555

Kennisgeving ter inzage legging ontwerp omgevingsvergunning en ontwerpverklaring van geen bedenkingen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenlanden maken bekend dat zij onderstaande ontwerp omgevingsvergunning ter inzage hebben gelegd.

De gemeenteraad van de gemeente Molenlanden maakt bekend dat zij hiertoe op 23 juni 2023 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen heeft afgegeven. De ontwerpverklaring van geen bedenkingen met de daarbij behorende stukken worden door de gemeenteraad ter inzage gelegd.

Activiteit:

1. Bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid a Wabo)

2. Handelen in strijd met de ruimtelijke regels (artikel 2.1, lid 1c Wabo)

Voor: het uitbreiden van het opslagterrein

Locatie: tussen Parallelweg 3 en Rietweg te Schelluinen

Startdatum ter inzage legging: 24 mei 2024

Zienswijze

De aanvraag en de ontwerp omgevingsvergunning met bijbehorende stukken worden op grond van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 24 mei 2024 ter inzage gelegd. U kunt binnen zes weken na start van de ter inzage termijn eventuele zienswijzen tegen de ontwerp omgevingsvergunning indienen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Molenlanden, Postbus 5, 2970 AA te Bleskensgraaf. Voor meer informatie over deze ontwerp omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met het vakteam Omgevingsvergunning via telefoonnummer: 088 75 15 000.

 

Naar boven