Kennisgeving besluit op aanvraag, Westerstraat 34 in Enkhuizen

De gemeente Enkhuizen heeft op 16 mei 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2024-00000004 voor het restaureren en verbouwen Fase 2 op de locatie Westerstraat 34 in Enkhuizen. De vergunning is verleend. Het besluit betreft de volgende activiteit(en):

  • het bouwen van een bouwwerk

  • activiteit die betrekking heeft op een rijksmonument

Inzage

Wilt u het besluit en de bijbehorende stukken inzien, dan kan dit op verzoek. Uw verzoek kunt u doen via ruimte@sed-wf.nl met vermelding van het zaaknummer en het adres van het dossier.

Procedure

Bent u het niet eens met dit besluit?

Als u het niet eens bent met dit besluit of u heeft vragen, belt u dan eerst de behandelend ambtenaar of de secretaris. Mogelijk kan een formeel beroep achterwege blijven omdat er extra uitleg kan worden gegeven. Bent u het daarna nog niet eens met de beslissing dan kunt u een beroepschrift indienen.

 

Beroepschrift indienen

Uw beroepschrift kunt u indienen bij de rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR, Haarlem. Dit moet u doen binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit. U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen via www.rechtspraak.nl. U moet hiervoor beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

In het beroepschrift schrijft u in ieder geval:

  • 1

    Uw naam en adres

  • 2

    De datum van de dag waarop u de brief schrijft

  • 3

    Een omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat

  • 4

    De redenen waarom u het niet eens bent met het besluit

  • 5

    Uw handtekening

Voorlopige voorziening

Het besluit blijft van kracht, ook als daartegen beroep is ingesteld. Wilt u dat het besluit wordtgeschorst of dat de rechter een voorlopige voorziening treft, dan kunt u daartoe een verzoek doenaan de rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR, Haarlem. Dit verzoek kunt u alleen doen als u ook beroep heeft ingesteld. Aan de rechtbank moet u een griffierecht betalen. Voor de hoogte van het griffierecht verwijzen wij u naar www.rechtspraak.nl.

Naar boven