Bestemmingsplan ‘Zorgcomplex ‘t Laar’

Burgemeester en wethouders van Waalre maken bekend dat de gemeenteraad op 7 mei 2024 het bestemmingsplan: ‘Zorgcomplex ‘t Laar’ (identificatienummer NL.IMRO.0866.BP00218-0301) ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan voorziet in de nieuwbouw van een zorgcomplex met ruimte voor 90 bewoners aan de Malvalaan te Aalst.

 

Inzage

De inzagetermijn loopt van 23 mei 2024 tot en met 3 juli 2024. Het bestemmingsplan ligt tijdens de hierboven genoemde termijn ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Tevens is het bestemmingsplan te raadplegen via www.waalre.nl/bestemmingsplannen en via de landelijke website: https://omgevingswet.overheid.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt daar zoeken op locatie of planID (identificatienummer NL.IMRO.0866.BP00218-0301).

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan staat gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden. U stelt beroep in door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Een vastgesteld bestemmingsplan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Wel is het, indien u tijdig beroep heeft ingesteld, mogelijk de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak schriftelijk te verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen tegen het vastgestelde bestemmingsplan (adres idem). Indien een dergelijk verzoek is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Waalre,22 mei 2024

Naar boven