Ontwerp beleidsplan Ontwikkelkader Verblijfsrecreatie fase 2

 

Het bijgevoegde beleidsplan heeft betrekking op de regels en ontwikkelmogelijkheden van verblijfsrecreatie bij ondernemers in de toeristische sector, bij agrariërs en bij particulieren. Met dit beleid wil de gemeente Veere grip houden en waar nodig krijgen op de ontwikkeling van verblijfsaccommodaties. Tegelijkertijd wil Veere perspectief bieden aan ondernemers gericht op kwaliteitsverbetering. Het motto van het beleidsplan is daarom ‘Grip op ontwikkeling met perspectief’.

Het conceptbeleid is tot stand gekomen na een uitgebreid interactief proces waarbij met een groot aantal partijen is gesproken. Verblijfstoerisme in de gemeente Veere raakt iedereen in de gemeente: inwoners en ondernemers. Voordat het concept beleid voor besluitvorming aan de gemeenteraad wordt aangeboden bieden we iedereen de gelegenheid hier een inspraakreactie op te geven.

Ter inzage

Het bijgaande ontwerp beleid ligt ter inzage van 17 mei t/m 28 juni 2024. De stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis, Traverse 1 in Domburg of via www.veere.nl/ontwikkelkader-verblijfsrecreatie.

De Centrale Publieksbalie werkt uitsluitend op afspraak. Wilt u één of meerdere dossiers inzien? Wij helpen u graag en vragen u contact op te nemen via 0118 555444, dat kan vanaf 08.30 uur ‘s morgens. U kunt ons ook mailen: gemeente@veere.nl

Indienen zienswijze

Iedereen kan in deze inzageperiode een inspraakreactie indienen over het ontwerp. Dat kan schriftelijk met vermelding van uw naam en adres en motivering. U kunt deze via email sturen naar gemeente@veere.nl, via post naar Gemeente Veere, Postbus 1000, 4357 ZV Domburg. Deze inspraakreactie betrekken we bij het definitieve voorstel aan de gemeenteraad.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. Ooijevaar of dhr. de Jong via het algemene telefoonnummer 0118-555444 of stuur een email naar gemeente@veere.nl.

Domburg, 14 mei 2024

Naar boven