Gemeente Baarn - omgevingsvergunning geweigerd Talmalaan 4 3741TX Baarn

Burgemeester en wethouders van Baarn maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning, waarbij de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is, hebben geweigerd:

Talmalaan 4 3741TX Baarn, het realiseren van een dakterras (15-05-2024)

 

Beroepsclausule

U kunt in beroep tegen dit besluit Bent u het niet eens met ons besluit? Dan kunt u in beroep gaan bij de rechtbank. Op http://www.rechtspraak.nl leest u hoe dit precies werkt. Belangrijk om te weten is dat het geld kost om in beroep te gaan. En dat u alleen beroep in kunt dienen binnen 6 weken na de dag dat wij dit besluit aan u sturen. U kunt op 2 manieren in beroep:

1. Stuur een brief naar: Rechtbank Midden-Nederland, Sector Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA UTRECHT.

2. Vul een digitaal formulier in via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Dit kan alleen als u kunt inloggen via DigiD.

Spoedprocedure: verzoek om voorlopige voorziening indienen Een voorlopige voorziening is de mogelijkheid om een besluit tijdelijk ongedaan te maken door middel van een spoedprocedure bij de voorzieningenrechter. Een voorlopige voorziening wordt alleen toegekend als:

• aangetoond is dat er spoed bij is en een uitspraak noodzakelijk is om een situatie te voorkomen die niet meer terug te draaien is (bijvoorbeeld het kappen van een boom) en

• ook een beroepschrift is ingediend tegen het besluit op een bezwaar

 

Naar boven