Verleend: omgevingsvergunning uitgebreide procedure voor het actualiseren van de vergunning aan de Rijksweg A1 21 in Stroe

Burgemeester en wethouders van de gemeente Barneveld maken bekend dat op 13 mei 2024 een omgevingsvergunning is verleend voor het actualiseren van de vergunning aan de Rijksweg A1 21 in Stroe. Het zaaknummer is 2023W0135.

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van 17 mei tot en met 27 juni 2024 ter inzage bij het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving van het gemeentehuis (Raadhuisplein 2 te Barneveld). Om de vergunning en bijbehorende stukken in te zien kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0342) 495 335 of via onze website https://www.barneveld.nl/belastingen-en-vergunningen/afwijken-van-bestemmingsplan). De documenten kunt u digitaal bekijken onder het kopje “Bekijk documenten” bij deze publicatie. Heeft u vragen over de documenten, dan kunt u mailen naar rodigitaal@barneveld.nl of telefonisch contact opnemen via bovenstaand nummer.

U vindt de officiële bekendmaking via https://www.barneveld.nl/over-barneveld/bekendmakingen.

Als u het niet eens bent met het besluit en u een zienswijze heeft ingediend tegen de ontwerpbeschikking, dan kunt u binnen zes weken na publiceren van het besluit beroep instellen bij de Rechtbank Gelderland in Arnhem. Uw beroepschrift kunt u richten aan de Rechtbank Gelderland, sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Rechtsgebieden/Bestuursrecht/Procedures/Paginas/Beroepsprocedure.aspx

Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. In het beroepschrift moet u gemotiveerd aangeven waarom u het niet eens bent met het besluit. Het indienen van een beroepschrift tegen een verleende vergunning heeft geen schorsende werking. Om te voorkomen dat gedurende de behandeling van uw beroepschrift uitvoering wordt gegeven aan de activiteit(en), dient u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

 

Barneveld, 16 mei 2024.

Naar boven