Besluit intrekken omgevingsvergunning Haarweg 47 in Nieuw-Balinge (13-05-2024)

Burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe hebben op 13 mei 2024 besloten om de omgevingsvergunning in te trekken. De vergunning heeft betrekking op het plaatsen van een dakopbouw. De vergunning is bekend onder het zaaknummer: 2416607 op de locatie de Bosweg 15B 39 in Hoogersmilde.

Heeft u nog vragen?

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om het besluit en de daarbij behorende documenten in te zien, kunt u contact opnemen met het team Omgeving en Veiligheid via 0593 53 96 79. Wilt u hierbij het zaaknummer vermelden?

Bezwaar

Als u het niet eens bent met dit besluit kunt u, evenals andere belanghebbenden, binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit, een schriftelijk bezwaarschrift sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 24, 9410 AA Beilen. In het bezwaarschrift zet u:

• uw naam en adres;

• de datum van uw bezwaarschrift;

• een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt;

• waarom u het niet met het besluit eens bent;

• uw handtekening.

 

U kunt uw bezwaarschrift ook met uw DigiD indienen via www.middendrenthe.nl (zoek op: ‘indienen bezwaarschrift’).

Voorlopige voorziening

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van een besluit niet. Kunt u niet wachten tot het college een beslissing heeft genomen op uw bezwaar en is er voor u of anderen een spoedeisend belang, dan kunt u de voorzieningenrechter vragen om een voorlopige uitspraak te doen.

 

U kunt uw verzoek om een voorlopige voorziening indienen met uw DigiD via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U kunt uw verzoek ook per post sturen naar: Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

 

 

Naar boven