Voorgenomen verhuur gemeentegrond bij Zuidereind 13 door de gemeente Baarn

De gemeente Baarn geeft hierbij kennis van haar voornemen om gemeentegrond te verhuren bij Zuidereind 13 te Baarn.

De gemeente Baarn is eigenaar van een perceel grond gelegen bij de woning Zuidereind 13 te Baarn. Het perceel grond heeft een oppervlakte van ca. 60 m2 en is in gebruik als tuin bij de woning Zuidereind 13. De gemeente heeft het voornemen om het perceel grond te verhuren aan de bewoners van Zuidereind 13, met een koopoptie.

De gemeente Baarn meent dat de bewoners van Zuidereind 13 de enige serieuze gegadigden zijn voor de huur van de ca. 60 m2 gemeentegrond. Deze gemeentegrond grenst direct aan de woning Zuidereind 13 en is in gebruik als tuin bij de woning.

Bent u het oneens met de voorgenomen verhuur van de gemeentegrond, dan dient u binnen 20 dagen na dagtekening van deze publicatie een kort geding bij de rechtbank Midden-Nederland aanhangig te maken. De termijn van 20 dagen eindigt op "datum publicatie + 20 dagen".

Indien u een kort geding aanspant, verzoeken wij u ons dit binnen voornoemde termijn van 20 dagen schriftelijk mede te delen, bij voorkeur door het opsturen van de conceptdagvaarding, aan gemeente@baarn.nl t.a.v. mevrouw A. van Houwelingen.

Als binnen de opgegeven termijn geen kort geding tegen de gemeente aanhangig is gemaakt, zal het college de gemeentegrond te huur aanbieden. Er liggen verder geen stukken ter inzage.

Naar boven