Besluit vaststellen hogere waarde wet geluidhinder aan de Dokter Verbeecklaan 13 te Sint Anthonis

Burgemeester en wethouders van Land van Cuijk maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 110c van de Wet geluidhinder bekend dat het besluit is genomen voor het vaststellen van een hogere waarde voor de verbouwing van de woning aan de Dokter Verbeecklaan 13 te Sint Anthonis.

Inhoud

Uit akoestisch onderzoek blijkt dat ten gevolge van het wegverkeer op de Dokter Verbeecklaan de voorkeursgrenswaarde op de verbouwde woning zal worden overschreden, maar onder de maximale ontheffingswaarde blijft. Om toch de verbouwing te kunnen uitvoeren is besloten een hogere grenswaarde van maximaal 56 dB vast te stellen onder voorwaarde dat de gevelwering dusdanig wordt uitgevoerd dat de binnenwaarde van 33 dB wordt gewaarborgd.

Inzage

Het besluit ligt met ingang van de dag na bekendmaking gedurende zes weken op werkdagen ter inzage op het adres Louis Jansenplein 1 in Cuijk. U kunt de stukken tevens digitaal bekijken door te klikken op ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).

Bezwaar

Binnen zes weken na publicatie kunnen belanghebbenden een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 7, 5360 AA Grave. Uw bezwaar kunt o ook online indienen via de website: www.gemeentelandvancuijk.nl/bezwaar-maken.

Gelijktijdig met het indienen van een bezwaarschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw J. Kamp, door te bellen of mailen met de gemeente.

Naar boven