Beschikking intrekking omgevingsvergunning - Bergmaas 2, Zeeland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst hebben op 7 mei 2024 een besluit genomen op een verzoek tot intrekking van een omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning is ingetrokken.

Voor: de opslag en verkoop van LPG

Locatie: Bergmaas 2, 5411 RV Zeeland

Zaaknummer: Z/208940

Ambtshalve of op verzoek: op verzoek

Datum terinzagelegging: 10 mei 2024

Over de ontwerpbeschikking zijn geen zienswijzen ingediend.

De beschikking is niet gewijzigd ten opzichte van de ontwerpbeschikking.

Beroep en voorlopige voorziening

Tegen dit besluit kan binnen zes weken na de dag van terinzagelegging van het besluit beroep worden ingesteld. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden. In bepaalde gevallen kunnen ook anderen beroep instellen, zie hiervoor https://www.raadvanstate.nl/@125301/niet-belanghebbende- toegang-beroep/. Het beroepschrift kunt u richten aan: Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor heeft u uw elektronische handtekening (DigiD) nodig. In bepaalde gevallen is digitaal beroep instellen verplicht. Kijk op de genoemde site voor de voorwaarden.

Bovenstaand besluit treedt in werking, ook al wordt een beroepschrift ingediend. Het is mogelijk om gelijktijdig met of na het indienen van een beroepschrift een voorlopige voorziening te vragen. Het verzoek om voorlopige voorziening kunt u richten aan: Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. U kunt ook digitaal verzoeken om een voorlopige voorziening. Zie daarvoor: http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor heeft u uw elektronische handtekening (DigiD) In bepaalde gevallen is digitale indiening van het verzoek verplicht. Kijk op de genoemde site voor de voorwaarden. Een voorlopige voorziening is in feite het nemen van een tijdelijke maatregel, bijvoorbeeld het schorsen van het besluit gedurende een bepaalde periode. Voorwaarde om een voorlopige voorziening te vragen is dat er sprake moet zijn van een spoedeisend belang.

Er zijn kosten verbonden aan het vragen van een voorlopige voorziening (griffierecht) en/of het indienen van een beroepschrift. Wij verwijzen daarvoor naar de website www.rechtspraak.nl of u kunt voor informatie hierover terecht bij de griffie van de Rechtbank Oost-Brabant.

Inzage en inlichtingen

Het besluit en de bijbehorende stukken zijn tot en met 21 juni 2024 in te zien op www.officielebekendmakingen.nl. U kunt de stukken zelf downloaden. Heeft u vragen over het besluit? Neem dan contact op met de Omgevingsdienst Brabant Noord, via telefoonnummer 088 7430 000 of per e-mail info@odbn.nl. Vermeld daarbij het zaaknummer. Wilt u de stukken fysiek inzien? Dan kunt u ook de gemeente benaderen.

Naar boven