Digitale terinzagelegging Geluidssaneringsprogramma's Berkhout-Oosteind, Berkhout-Westeinde en Koggenland e.o

Inleiding

Het College van B&W heeft besloten tot het definitief vaststellen van de geluidssaneringsprogramma’s in de 3 projectgebieden Berkhout-Oosteinde, Berkhout-Westeinde en Koggenland e.o. In deze 3 gebieden is akoestisch onderzoek uitgevoerd welke leiden tot het vaststellen van de projectgebieden. Mocht aanvullend akoestisch onderzoek in woningen binnen deze gebieden uitwijzen dat het geluidsniveau te hoog is zullen bewoners een aanbod voor gevelisolatie krijgen op basis van het Rijksprogramma sanering wegverkeerslawaai.  

Termijnen

De documenten die horen bij de geluidssaneringsprogramma's van de 3 projectgebieden liggen vanaf de dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage. Deze documenten horen bij de officiële bekendmaking.

Locatie & zienswijzeprocedure

Op afspraak kunnen geïnteresseerden de documenten op afspraak inzien tijdens openingstijden bij de balie van gemeente Koggenland, Middenhof 2 te De Goorn. Deze afspraak kan telefonisch worden gemaakt via het gemeentelijk klantcontactcentrum (0229) 548400.

Tijdens de periode dat de (onderwerp) ter inzage liggen, kan iedereen zijn of haar zienswijze indienen tegen de opgestelde programma’s en de voorgestelde saneringsgrenswaarden via de volgende url: Digitale terinzagelegging Geluidssaneringsprogramma's Berkhout-Oosteind, Berkhout-Westeinde en Koggenland e.o | Koggenland.

Naar boven